Bérbeadás

A nyaraló leírása

A nyaraló maximum 5 fő befogadására alkalmas!
A földszinti rész egy egyterű étkező, konyha és nappali részből, zuhanyfülkés fürdőszobából, különálló vízöblítéses WC-ből és egy részben fedett nagy teraszból tevődik össze. A nappaliban egy 8 személyesre bővíthető nagy asztal székekkel, egy  kinyítható kanapé és egy cserépkályha helyezkedik el. A konyhában 6 részes kerámia főzőlap, beépített villanysütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, egy 80 l-es hűtőszekrény (fagyasztórésszel),  két tálcás kézi mosogató szolgálja ki a sütni-főzni vágyók igényeit. A konyha 12 személyes étkészlettel, poharakkal, bögrékkel, evőeszközökkel, különböző méretű főzőedényekkel és mindenféle egyéb kiegészítő eszközökkel igen jól felszerelt.
A fürdőszoba egy 80 l-es villanybojlerrel, ruhaszárító állvánnyal, vasalóval és vasalódeszkával is rendelkezik.
A teraszon egy 8 személyes asztal padokkal, a kertben egy 3 személyes hinta, a vízparton a kerti pad, a stég és a fára felszerelhető függőágy is pihenésre csábít.
A nyaraló tartozéka a vízparton elhelyezett 3 személyes kenu, amellyel érdemes felfedezni  a  környékbeli vizeket. 
Kutyát, macskát is szívesen vendégül látunk, de a kerítésünk nem olyan jellegű, ami a kertben tartaná kedvenceiket. Ezen kívül tudniuk kell, hogy a szomszéd nyaralókban is tartanak kutyákat.

A vízparton a támfalba épített lépcsősor vezet be a vízbe, amely fokozatosan mélyül, így gyerekek is bátran pancsolhatnak a holtágban.

2019-től egy finn szaunával is bővül a nyaraló szolgáltatási köre! 2020-tól légkondicionáloval is felszereltük az emeleti szobákat!


Árak

Elő- és utószezonban: szeptember 1. - október 31. és április 1. – május 31 kivéve Pünközsd, húsvét! Minimum foglalások száma: 3 éj.  

- 24.000 Ft/nyaraló/éj 4 főig! 5 fő esetén 27.000 Ft/éj

Főszezonban (június 1 – augusztus 31) a minimum foglalások száma: 4 éj

- 26.000 Ft/nyaraló/éj, 4 főig! 5 fő esetén 29.000 Ft/éj

A horgászatról

Vízterület:  Ha csak a Harangzugi Holt-Köröst tekintjük akkor 50 ha, ehhez jön hozzá a Hármas-Körös vízfelülete.

Fogható halak: ponty, amur, keszeg, kárász, sügér, csuka, balin, törpeharcsa, naphal,

Leírás: A Körös holtága nagyon hangulatos hely, és halat is lehet fogni. Az ország legszebb és legjobb horgászhelyei közé tartozik.
Napijegyet, horgészfelszerelést Öcsödön a templom utcájában a Kocsis Lászlóné virágboltjában lehet kapni.